Singura Felina

luni, 22 septembrie 2014

Rochii din bule de sapun


Sam Faiers11
Sam Faiers a ajuns o celebritate după ce a participat la  "Celebrity Big Brother" din Marea Britanie. Pentru a nu fi uitată de fani a pozat un pictorial cu rochii din bule de săpun. Aceste rochii unicat au fost realizate în întregime din bule de săpun.
Tânăra a pozat cu aceste rochii în mai multe roluri domestice, scenarii tipice de uz casnic, sau în rolul unei zeițe. Rochiile sunt spumoase, făcute din mii de bule de spumă și au fost concepute de Studio XO - care și-au făcut un produs inedit pentru Lady Gaga - în laboratorul lor de modă. Rochia a primit numele  "Surf Bubble”. 

Sam Faiers (Samantha) s-a născut la 31 decembrie 1990 în orașul Brentwood, Essex, Marea Britanie. În acest moment Samantha este o personalitate în televiziunea engleză, fost model glamour și cosmeticiană. Faiers este cunoscută și apreciată pentru programul ei numit Semi-Realitate. În 2014, ea a concurat în seria a treisprezecea a “Celebrity Big Brother”, terminând pe locul al cincilea.
În februarie 2014 Faiers a fost diagnosticată cu boala Crohn. Se crede că primele simptome i-au apărut în casa “Celebrity Big Brother”.
Sursa: dailymail.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu