Singura Felina

joi, 25 septembrie 2014

Un bob zabava


ADRIAN SOBARU RECIDIVEAZA. CU O FLOARE NU SE FACE PRIMAVARA.
Un suflet sensibil, impovarat de greutatile vietii, a clacat iar.
Dar multi s-au repezit sa arunce cu pietre in el, inclusiv sa spuna ca nu este intreg la minte .
Cat de usor ne dezbracam de haina  ingaduintei intelepte si luam haina imbecilitatii rauvoitoare.
Una peste alta, are mare dreptate acest port drapel al nemultumirii noastre. Nazuintele noastre nu merg in acelas sens cu ale guvernantilor.
Revolta lui subsumeaza revoltele noastre.
Canaliile de la conducerea tarii,  reprezinta interlopi sub acoperire.
Asta sunt ei, niste borfasi fara inima care  pozeaza in  oameni pretiosi care, se gandesc numai la binele nostru.
Tara nu este condusa, este lasata de izbeliste tocmai pentru a tine poporul roman ocupat cu  infractiuni marunte, pentru asi vedea ei de treaba. Toate nelegiuirile care se savarsesc de la un furt minor pana la crima, se intampla ca institutiile statului mai ales Politia si Justitia, nu-si fac datoria si tergiverseaza procesele, pana la calendele grecesti.
Oamenii acumuleaza furie in sufletul lor si pornesc la lupta pentru ca, in apararea lui nu sare cine ar trebui sa sara si sa stopeze nedreptatile. Niciodata nu s-a auzit ca in fiecare  zi sa fie reglari de conturi criminale ca, in aceste vremuri  de napasta pentru noi, ca in vremurile barbare nu civilizate.
Dar ei sunt cu  coturile grase in strainatate si veseli nevoie mare, de parca le-a fatat vaca.
Oricat as vrea sa fac pe neimplicata nu pot decat sa spun ca, de vorba buna aceste canalii, nu vor pleca de la conducerea Romaniei si dupa capul nostru.
Cat o  dam noi cotita ca, daca vor fi alegeri ar veni  soarele si pe strada noastra, nu are nici o baza. Nu este nici o nadejde caci, vedem pe Prim Prostul care si-a dat arama pe fata ca, nu este decat un tip cu o gandire mediocr-limitata, fara coloana vertebrala, duplicitar si prea mic pentru vremurile acestea tulburi pe care le traim. Spun vremuri tulburi nu doar ca, razboiul este  vecin cu noi ci, pentru tendinta pe care a luat-o omenirea si mai ales Europa de a strange randurile sub drapelul nationalismului si a nu mai permite  burtosilor de la UE sa  sara calul cu impunerea minoritatilor in tarile  sarace si a pune povara tiganilor din Romania pe umerii nostrii, pe care ne-au ingenunchiat, fara putinta de a ne ridica in urmatoarea suta de ani.
Asa ca ori ne luam hamul si prastia si ne ducem unde vom vedea cu ochii, ori  iesim la lupta caci, alta scapare nu avem.
Ati vazut cum acum in America se permite cetatenilor sa poarte arme de foc in public dar, nu la vedere(pentru a crea surpriza:))). Aceasta masura  este binevenita tocmai ca sa stie omul  ce il asteapta, daca nu este prevazator si respectos. S-ar stopa din fasa infractiunile, mai ales cele cu crima. Sa stie si patura de mafioti din tara ca poporul este inarmat cu voie de la imparatie si sa nu mai apara sfidator razand si in gandul lor  felicitandu-se ca, conduc un popor de prosti. Sa stie ca  rasul lor tamp enerveaza si oricand poate da in plans si mai rau, li se poate  gauri scafarlia. Dar sacrificiul canaliilor nu  ar fi in zadar caci, au devalizat tara de toate bogatiile ei, averea este la loc sigur in paradisutri fiscale, si noi  am ramas  sa facem, ploita la gura.
Avem datoria sa  fim alaturi de Adrian Sobaru, care cu trupul lui firav are  demnitatea de a zvacni din cand in cand,  intr-o revolta sangeroasa personala, dar dusa de unul singur. Sa nu-l lasam in mod las, sa duca povara dreptatii numai el.

"În prezent, 44 din cele 50 de state americane permit populaţiei să poarte arme de foc în public. De pe PresaLibera"
 Cand si la noi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu