Singura Felina

luni, 22 decembrie 2014

Conferinta nationalista

Coferinţă naţionalistă pan-europeană desfăşurată în Italia: “Dorim o apropiere de Rusia” (FOTO+VIDEO)

1Sâmbătă a avut loc în Milano conferinţa internaţională “Europa mare şi liberă”, un eveniment la care au participat lideri, parlamentari şi europarlamentari naţionalişti din mai multe state de pe “bătrânul continent”.
Evenimentul a fost organizat de partidul radical catolic “Forţa Nouă” din Italia. Au participat delegaţii din partea partidului Zorii Aurii (Grecia), partidului Democraţia Naţională (Spania), Partidului Naţional-Democrat din Germania, partidului Frontul Naţional (Franţa) sau Partidului Suedezilor. Nici o organizaţie naţionalistă din România nu a fost invitată, deşi oficial Forţa Nouă întreţine legături de colaborare cu Noua Dreaptă şi cu filiala italiană a acestei organizaţii.
Aproape 500 de persoane au luat parte la conferinţa de la Hotelul Milton iar vorbitorii au făcut apologia unei “mari bătălii, care abia a început”, pentru “salvarea civilizaţiei europene, a valorilor şi tradiţiilor naţionale”.
Liderul Forţei Noi, fostul europarlamentar Roberto Fiore, a vorbit despre necesitatea unei apropieri de Moscova şi denunţarea “dictaturii birocraţilor UE”, propovăduind în schimb formarea unei alianţe alternative a naţiunilor europene, care să includă şi Rusia.
A existat şi o manifestaţie de protest organizată de extremiştii de stânga, dar poliţia a oprit accesul demonstranţilor către hotelul unde avea loc întrunirea naţionalistă, pentru evitarea unor violenţe de stradă. Sursa: FrontPress.ro
23 2 3 4 5 6 7 8 9 10 13 14 15 17 18 19 20 21 22

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu