Singura Felina

marți, 24 februarie 2015

CALAII ROMANIEI


In aceste zile vad ca mereu se folosesc cuvintele "Calaii Greciei". Asa este  UE, in frunte cu Germania, sunt calaii Greciei. Dar daca privim in curtea noastra, vedem ca la noi este mai rau.
Calaii Romaniei nu sunt numai UE, ci si Mafia din interior.
GRECIA STIE UN LUCRU, EI AU FURAT INCORPORE, CONDUCATORI+CONDUSI.
Noi suntem de automila pentru ca, i-am lasat sa-si bata joc de noi pe canaliile din tara si au facut tot posibilul sa fim furati si de cei din UE in frunte cu Germania care, se face ca nu aude ca, are sa ne dea din 1938 peste 19 miliarde de euro, la valoarea actuala.
A sperat ca va scapa de un  Tribunal International deoarece i-a spus Matrafoxatul ca, o iarta si ea, madam Angela, radea in hohote cu capul dat peste cap cum ca, nu a mai vazut un astfel de prost care sa ofere  cat datoria de la alegerea lui din 2009, numai pentru ca atunci cand trece pe langa el pe la reuniunile UE, sa-i mai scape cate o flatulatie in nas. Era multumit ca doar numele lui asta cerea.
Pana cand sa lasam ca  mafiotii interni si internationali sa-si bata joc de noi si noi sa platim toate oalele sparte?
Am vazut ca la tv. s-a spus ca  Prim Idiotul tarii a dat 1,3 miliarde de euro la inceputul acestui an, din datoria facuta de Matrafoxat si PDL. Ce se facea cu acesti bani?
Cine il lasa pe acest pampalau sa  ne dea banii tarii, sangele unei natii, fara  tragerea la raspundere a celor vinovati, banii de la gura romanilor ?
Sa arate cat este el de destept si face ce vrea cu propriul popor? Sterge cu el pe jos cand vrea ?Se joaca cu sanatatea lui, cu increderea in propriile forte si se cere imperios, impunerea  lagii talionului? Ce daca nu platea  fara stirea noastra si amana pana la calendele grecesti plata finala?
Cat pierdem noi pentru astfel de pudibonderii facute de nemernici ?
Vreau ca de asta data sa fie ultima oara cand,v c mai suportam flatulatiile  tuturor nemernicilor din afara tarii, dar mai ales din tara.
Grecii ar fi facut asta ?  Ar fi dat banii de la sanatate, salarii si pensii mai mari de 10 ori decat ale romanilor, strainilor ?
Ei nu  vor sa-si plateasca datoriile si sustin ca in  Grecia este saracie.
La noi ce este?
Vrem sa vedem  zambetul larg de automultumire a acestui Prim Idiot si sa fim fericiti?
Sa luam exemplu firesc de la greci si de la Syriza  despre care in fiecare zi se spune la tv. ca este inconstienta. Si daca este inconstienta cum spun unii mai prosti, ce se intampla? Le ia niscaiva  gusati banii din buzunar? Nu indraznesc nici sa-i scoata din UE. Grecia apara democratia, impotriva snapanilor internationali.
Bravo si sustin Syriza si pe liderul lor Tsipras.
Mai devreme sau mai tarziu, de voie de nevoie, vom face la fel ca ei. Dar pentru noi va fi tarziu pentru ca, vana neamului nostru va fi distrusa.
Acum pana nu este prea tarziu sa dam un sut in curul de hipopotam al acestui imbecil, care se faleste cu saracia noastra.
Sa nu mai fim noi victimele si sa ne luam DREPTURILE BANESTI CHIAR SI DE LA GERMANIA. EA SE FALESTE CU BANII NOSTRII SI NOI NE UITAM LA EI CA LA SOARE.
Sunt niste infractori de mana a 7-a. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu