Singura Felina

sâmbătă, 29 octombrie 2016

De unde nu este....


 De unde nu este, nici Dumnezeu nu cere !


S-a adeverit ce v-am spus mereu, ca Blandul Ben al nostru este un ghertoi, un taranoi sas, care nu are nici un respect pentru nimic, doar pentru pretioasa lui matahala si in mod interesat  pentru cea care este beneficiara impreuna cu el a efectelor MOPULUI DE AUR.
Sa multumim cerului daca nu scapat nici o flatulatie, cu voie sau fara de voie, pe opera lui Brancusi. Opera lui Brancusi este avangardista si pentru vremurile de acum si se vede foarte clar ca  valoarea istorica, patrimoniala si sentimentala nu este inteleasa nici de Blandul Ben, care trebuia sa aiba o respectabilitate la distanta, fata de opera unuia dintre cei mai mari sculptori ai lumii.
I se cere sa-si ceara scuze dar, cum sa-si ceara scuze pentru ceva ce nu intelege?
Am inteles ca s-a suparat si a amanat  conferinta de presa si a lasat ziaristii sa il astepte degeaba. Alta mostra de  imbecilitate, parca ar fi la  institutiile statului cu oligofreni, care nu inteleg nimic, cazul numai al lui si care se supara ca magarul pe sat. Ce pacat ca daca ar fi avut cat de cat o educatie, nu ne facea de rasul lumii si chiar asa mai de la tara cum este, numai bunul simt trebua sa-l calauzeasca. Si ce este la fel de grav este ca-si bate joc de Justitia romana, punand-o in situatia  jandarmilor care pazeau sculpturile lui Brancusi, se uitau, vedeau ce face dar, nu interveneau ca era Blandul Ben, cel cu un singur neuron si fara bun simt.
Asta este, iar ne-am pacalit si cei ce vor fi alesi sanchi, sunt cei pusi de el cu ajutorul institutiilor de forta,  proiectate si puse in functiune de catre Matrafoxat.  Daca am gandi drept, am intelerge ca mersul la vot ca o mascarada pentru UE, sa se vada ca aici este democratie si noua nu ne mai foloseste la nimic, nici macar la amagirea pe termen scurt.
Acesti nemernici care ne conduc, isi dau seama ca, nu mai trebuie sa joace teatru ca, sunt persoanele providentiale, cele mai potrivite pentru  a conduce o turma de oi, ca totul se aranjaza prin constrangere, falsuri la lumina zilei  si amenintari.
Sa nu mai credem in providenta, ce facem cu mana noastra este....bun facut!
Sa ne dea Dumnezeu mintea cea de pe urma! Amin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu