Singura Felina

miercuri, 2 noiembrie 2016

ADEVARULFoto: triunghiul conjugal, Inessa, Lenin si Krupskaia.

Se scrie ca relatia cu amanta l-a facut pe Lenin uman dar, nu este asa, uman a fost mereu numai conjunctura si anturajul i-au fost nefavorabile.
Am scris acum multi ani, despre viata lui personala si faceam apel la barbatii care au avut amante cu 5 copii pe care i-au adus in casa la nevasta si soacra, transformandu-le in bone.
Dar nu asa a fost de la inceput.
Cand s-a insurat Lenin, s-a insurat si cu soacra aducand-o acasa  ca remorca, ulterior devenind satrapul lui. Revolutionarii care veneau la el acasa, ca sa plamadeasca viitoarea revolutie au spus ca, nu au pomenit o soacra asa de rea ca a lui LENIN CARE IN PERMANENTA IL BOMBARDA CU CUVINTE URATE, INJOSINDU-L, de fata cu ei. Era otreapa ei, era presul de sters pe picioare.
Despre nevasta Nadejda Krupskaia(avem si noi la Ploiesti strada cu acest nume), nici vorba de revolutionara,  era o fiinta moale, fara nici o personalitate si care nu a gandit sa faca nici o revolutie macar in pat:))), s-a facut legenda pentru a da mai multa greutate lui Lenin care, nu s-a vrut a se sti ca a fost insurat cu o nimeni in drum, o simpla atarnatoare impreuna cu muma-sa. De aceea Stalin la capataiul lui Lenin mort, cand Krupskaia a dat sa zica ca ea este sotia, Stalin i-a zis "taci ca spun acum sa auda toti ce nevasta ai fost tu", adica nimeni in drum.
Dupa ce Lenin si-a gasit amanta a amenintat sa le dea pe zgripturoarica de soacra-sa si pe nevasta afara din casa, sa se duca unde or vedea cu ochii.
Si atunci a putut Lenin sa aduca pe Inessa cu 5 copii acasa, pe cele doua maciuci, transformandu-le in bone si servitoare ( ca el avea treaba):))).
Cu Inessa a trait in casa 10 ani.
Dar  am sa reiau articolele despre aceasta viata tumultoasa, particulara a lui Lenin. De aceea poate a si paralizat la o varsta aproximativ tanara. Nu neg cu nimic prezenta de spirit in momentele cele mai importante, cand a putut sa preia puterea pe baza nevigilentei opozitiei, mult mai numeroasa. dar cu mintea adormita din cauza sedintelor lungi, cu zeci de ore de zi si noapte (bolsevici si mensevici).
Nu  drumul parcurs de Rusia dupa 1918 este rezultatul gandirii lui Lenin, el era mai ponderat dar, Stalin a preluat fraiele cu forta si  cu toata impotrivirea lui Lenin care spunea mereu, sa nu mai fie lasat STALIN SA VINA LA PATUL LUI SI A LASAT CU LIMBA DE MOARTE SA NU FIE LASAT SA PREIA PUTEREA STALIN, DAR NU S-A INTAMPLAT ASA, STALIN ERA MARE BANDIT SI ODATA TARA INCAPUTA PE MANA LUI, NU A MAI AVUT CALE DE  INTOARCERE. In aceasta valtoare istorica am ajuns si noi, cu consecintele care se vad si acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu